follow Catalog firme » Auto » Accesorii auto » Judetul ARAD
  home     Accesorii auto   Judetul ARAD

Accesorii auto Arad

Obtineti cel mai bun pret pentru accesorii auto completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
accesorii auto, accesorii auto (Arad, ARAD)
S.c. thundertec s.r.l., firmă de import şi distribuţie, a luat fiinţă în anul 2005 cu capital integral privat, ca reprezentanţa comercială a mai multor companii internaţionale pe piaţa din românia din domeniul auto (piese şi accesorii), respectiv produse industriale. printr-o strategie bine pusă la punct, prin promptitudine, flexibilitate, punând pe primul plan clientul, societatea îşi propune să devină un jucător important pe piaţa..
0728 *** ***Click aici!
accesorii porti automate (Arad, ARAD)
Firma folim s.r.l. este o firma tanara, prezenta pe piata romana din anul 1998 cu sistemele de deschidere automate pentru porti marca king gates din italia, unic distribuitor pe romania, usi de garaj sectionale, usi de garaj tip rulou, usi industriale, bariere automate si accesorii porti batante si culisante. cu gama larga de accesorii si motoare putem satisface orice fel de preferinte in..
0744 *** ***Click aici!
accesorii auto (Arad, ARAD)
Firma S.C. Nela S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Arad. Principalele obiecte de activitate ale firmei sunt vanzarea de piese auto si service-ul auto.S.C. Nela S.R.L. are o echipa tanara cu o vasta experienta in activitatea de service auto si in vanzarea de piese auto avand in portofoliu producatori si furnizori de prestigiu. S.C. NELA S.R.L. comercializeaza piese..
0784 *** ***Click aici!
accesorii auto arad (Arad, ARAD)
Suntem importatori direct al accesorilor Automax, becuri Osram si mai multe tipuri de becuri auto. Suntem o firma tanara infintat 2013 ianuarie dar cu o piata de aprovizionare mare din Europa. Suntem importatori direct al brandului AUTOMAX, OSRAM, ELTA si diferite accesori din Ungaria...
0740 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie